På svenska In English Auf deusch | Facebook

 
FIRA MORS DAG HOS OSS!
 

 
MENY
 
 
Förrätt
Halstrad sparris med lufttorkad skinka 
serveras med basilikapesto, créme double, grillad körsbärstomat, syrad rödlök
samt rostade hasselnötter
 
Dryckesförslag: Domaines Schlumberger - Riesling, Alsace, Frankrike 
 
 
 
Varmrätt
Ört- och vitlökskryddad lammfilé
serveras med mustig rödvinssås, potatis- & basilikapuré samt råstekt kronärtskocka
 
 alt.
 
Halstrad fjällröding
serveras med potatis- & valnötspuré, caesardressing, romansallad, marinerade rädisor
samt citronlönnsirap
 
Dryckesförslag: Baron de Ley - Club Privado Blanco, Viura, Malvasia, Rioja, Spaninen
 
 
 
Dessert
Chokladterrine i 5 lager
serveras med äppelsorbet, chilimarinerad ananas & torkat Granny Smith-äpple
 
Dryckesförslag: Calvet Réserve du Ciron - Semillon, Sauvignon Blanc, Muscadelle, Sauternes, Frankrike
 
 
 
 
Pris: 725 kr per person inkl. dryckespaket
(exkl. dryck 475 kr per person)

© 2017 Gyllene Uttern Hotel Group
Tel: 0390 108 00 | E-post: info@gylleneuttern.se
Skicka en konferensförfrågan |