På svenska In English Auf deusch | Facebook twitter

Påsk Meny

Serveras Skärtorsdag – Annandag Påsk

Från kl 12.00

 

Förrätt:

Kallrökt Lax

Vit sparris, citron- & timjandressing, krassesallad

Mellanrätt:

Skaldjurssoppa

Vit sparris, citron- & timjandressing, krassesallad

Varmrätt:

Vitlök- & örtmarinerad Lammytterfilé

Lök, svamp, salviasky, potatis- & rotfruktskaka

Ost:

Svenska Ostar

Marmelad, knäckebörd, päron

Dessert:

Polkagrisparfait

Kardemummasirap, björnbärskompott

 

5 Rätter    595 kr

3 Rätter    495 kr

 

Välkommen att boka bord på 0390-108 00

matsalen@gylleneuttern.se

Öppettider Påsk 2017

Frukost serveras i Riddarsalen

Skärtorsdag - Annandag            07.00 - 10.00

Lunch serveras i Riddarsalen

Skärtorsdag - Annandag            12.00 - 15.00  

À la Carte serveras på Verandan

Skärtorsdag                              14.00 - 20.00

Långfredag - Påskafton             14.00 - 21.00

Påskdag - Annandag                  14.00 - 20.00

 

Hotel Gyllene Uttern 563 92 Gränna Telefon 0390 108 00 Fax 0390 418 80

www.gylleneuttern.se  info@gylleneuttern.se

Fyll i er mailadress och få vårt nyhetsbrev

© 2012 Gyllene Uttern Hotel Group
Tel: 0390 108 00 | E-post: info@gylleneuttern.se
Skicka en konferensförfrågan |