På svenska In English Auf deusch | Facebook twitter

Lunch

Denna meny är för gäster på resande fot som vill ha något vällagat i vår härliga miljö.

Serveras i Riddarsalen

Måndag - Söndag                 12.00 - 15.00

Fräsch sallad- och grönsaksbuffé, smör, två sorters hembakat bröd, knäckebröd.
Huvudrätten serveras vid bordet, kaffe efter maten ingår. Dryck tillkommer. 

_______________________________________________________________________________________

 

Vecka 46

Måndag 13/11 - Söndag 19/11
 
Plommonfylld köttfärslimpa på kött från rasen Chianin från Bosons Gård utanför Örserum
lingongräddsås, fräs på champinjoner, salladslök och rädisor, serveras med råstekt potatis
155:-
 
Laxfärserad rödspätta
med gröna ärtor serveras med skaldjursås
155:-
 
Isterband från Hugos i Örserum
serveras med dill- och äppelstuvad potatis, heminlagda rödbetor och hempicklad gurka
samt Loos-senap
195:-
 
Ugnsbakad portabello
med mozzarella, spenat, paprika, rostade pumpakärnor och pumpolja
175:-
 
 

 

Barnmeny

 
Köttbullar med gräddsås och lingon.
alt
Pasta med köttfärssås.
alt
Grillkorv med pommes frites.
85:-

 

Varmt välkomna! 

_____________________________________________________________________________________________

Vecka 47

Måndag 20/11 - Söndag 26/11
 
Klassisk kalops på kött från rasen Chianin från Bosons Gård utanför Örserum
serveras med persiljekryddad pressgurka och kokt potatis
155:-
 
Fisk- och skaldjurswallenbergare
med ärtor, potatispuré och brynt smör toppad med rotfruktscrudité
155:-
 
Isterband från Hugos i Örserum
serveras med dill- och äppelstuvad potatis, heminlagda rödbetor och hempicklad gurka
samt Loos-senap
195:-
 
Ugnsbakad portabello
med mozzarella, spenat, paprika, rostade pumpakärnor och pumpolja
175:-
 
 

 

Barnmeny

 
Köttbullar med gräddsås och lingon.
alt
Pasta med köttfärssås.
alt
Grillkorv med pommes frites.
85:-

 

Varmt välkomna! 

 
 
Fyll i er mailadress och få vårt nyhetsbrev

© 2012 Gyllene Uttern Hotel Group
Tel: 0390 108 00 | E-post: info@gylleneuttern.se
Skicka en konferensförfrågan |